Lindi në vititn 1911, në Verçun. Me vendim nr. 128, datë 12 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «sabotim të pushtetit popullor» dhe se ka «strehuar e furnizuar të arratisurit», dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, me punë të detyruar baraz me kohën e dënimit, humbjen e të drejtave civile dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 253.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.