Lindi në vitin 1912, në Korçë. Me vendim nr. 78, datë 1 tetor 1950, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 120.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.