Datëlindja: 1922. Vendbanimi: Potgorije, Korçë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 19 tetor 1948. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka bashkëpunuar me okupatorin dhe ka luftuar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.