Lindi më 1928, në Kukës. Më 15 janar 1952, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje nga kampi" dhe e dënoi me 6 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 389
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.