Lindi në Bilisht, në vitin 1925. U arrestua më 18 maj 1945, dhe me vendim me vendim nr. 5/A datë 23 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor se "ka përhapur parulla disfatiste në ushtri" dhe për "tentativë arratisjeje" dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 268
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.