Lindi në vititn 1910, në Hysgjokaj arrestua më 15 janar 1945, dhe me vendim nr. 140, datë 26 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 10 vjet burg me punë të rënda të detyruar, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 315
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.