Lindi më 1904, në Shkodër. Më 23 dhjetor 1947, me vendim nr. 544, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 122-23
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.