Lindi më 1937, në Durrës. Më 25 dhjetor 1981, Gjykata e Durrësit, e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», me 7 vjet burg dhe heqjen e së drejtës së zgjedhjes për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 389
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.