E bija e Abaz Kupit dhe bashkëshortja e Viktor Dostit. Duke qenë që si babai dhe bashkëshorti ishin armiq të regjimit komunist, u dënua me burg. Ajo ka qenë në burgun e Tiranës tek Fabrika e Tullave.

Burimi: Kampi i Tepelenës-Dëshmitë e të mbijetuarve, ISKK
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.