Lindi më 1 prill të vitit 1923, në Durrës. Më 23 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi «sabotator dhe armik i popullit në bashkëveprim» dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 416.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.