Lindi në Shkodër, në vitin 1934. U arrestua më 10 prill 1968, dhe më 25 qershor të po atij viti, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e tentativës së arratisjes jashtë shtetit", dhe e dënoi me 17 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 425-426
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.