Lindi në Troshan të Lezhës, në vitin 1928. Me vendim nr. 60, datë 8 nëntor 1971, Gjykata e Rrethit të Lezhës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 222
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.