Lindi më 1918, në Tresovë të Korçës. Me vendim nr. 241, 19 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit" dhe "kriminel lufte" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 188
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.