Lindi më 1921, në Vlorë. Më 23 qershor 1950, me vendim 156, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, e dënoi «për sabotim»dhe «vepra spiunazhi», me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.429.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.