Lindi më 16 janar të vitit 1925, në Vlorë. Më 11 korrik 1978, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe heqjen e dekoratave.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 226.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.