Lindi më 10 korrik të vitit 1943, në fshatin Podgorie të Korçës. Më 14 gusht 1961, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, më 30 shtator të po atij viti.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 429.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.