Lindi në Peshkopi. Me vendim nr. 81, datë 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi «kriminel lufte» dhe e dënoi me 30 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 122.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.