Lindi më 1906, në Sukth, Shijak. Më 10 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi se duke qenë i prekur nga reforma agrare, "ka hedhur parulla në popull", me kohën e paraburgimit dhe 2 vjet me kusht. Më 29 dhjetor 1969, Gjykata e Durrësit, e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" , me 8 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 416
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.