Lindi më 1913, në Libohovë. Me vendim nr. 209, datë 20 qershor 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.