Lindi më 1928, në Kolonjë. Më 4 prill 1950, me vendim nr. 235, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi si “armik të popullit” me 5 vjet burg , punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 83-84
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.