Diplomat. Lindi më 2 shtator të vitit 1902, në Turqi. Studimet e larta i kreu në Vienë, Austri ku përfundoi Akademinë Ushtarake. Në vitet 1927-1928 shërbeu si diplomat i shtetit shqiptar. U arrestua në vitin 1946 dhe u dënua me 5 vjet heqje lirie. Vdiq në internim, më 1978 në Lushnje.

Burimi: AISKK, F. 106, V. 1,
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.