Lindi më 1914, në Delvinë. U arrestua më 20 shtator 1947, dhe më 24 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me dy vjet heqje lirie. U lirua më 4 janar të vitit 1949.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 645-646
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.