Lindi në Fier, në vitin 1946. Më 7 prill 1964, Gjykata e Qarkut të Vlorës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 228
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.