Lindi më 1949, në Patos, Fier. Më 28 dhjetor 1985, me vendim nr. 212, Gjykata e Fierit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në bashkëpunim, e ngelur në fazën e tentativës", dhe e dënoi me 12 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 6. Fl. 5-6.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.