Lindi më , në Sopik, Gjirokastër. Më 17 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "si kriminel lufte"dhe "armik i popullit", me 1 vit burg. Më 23 gusht 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për veprimtari armiqësore që përgatiten kundër vendit tonë, duke tentuar të kalonin për në Greqinë monarko-fashiste", dhe "të ndihmonin armiqtë që të sulmonin vendin tonë", me 5 vjet burg, punë të detyruar,konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 128
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.