Lindi më 1911, në Mallakastër. Më 23 dhjetor 1949, me vendim nr. 115, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për «pjesëmarrje në organizata tradhtare» dhe për «bashkëpunim me kriminelë të arratisur», me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 290.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.