Lindi më 1924, në Mbreshtan, Kolonjë. Më 24 shtator 1945, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e dënoi si “pjesëmarrës në organizatën e Ballit Kombëtar,” me vdekje, konfiskim pasurije dhe humbjen të drejtave civile e politike. Më 24 dhjetor 1946, me vendim nr. 382, dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm me punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 458
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.