Lindi më 15 maj të vitit 1926, në Mitro-vicë të Kosovës. Më 2 nëntor 1970, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 737.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.