Lindi në vitin 1915, në Tiranë. Më 18 gusht 1950, me vendim nr. 162 Gjykata e Lartë e Kolegjit Ushtarak e dënoi "për fajin kundërshtim urdhëri eprori", "për fajin dhënie sekreti ushtarak personave të tretë" dhe "për fajin diskreditim dhe ofendim të udhëheqësve ushtarakë dhe të këshilltarit sovjetik" me 15 vjet privim lirie, me punë të detyruar dhe humbjen e gradës ushtarake dhe të mbajtjes së dekoratave. Me dekretin nr. 2495, datë 22 korrik 1957 i falet mbetja e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.