Lindi në vitin 1940, në Burrel. Më 13 janar 1979, me vendim nr. 6, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 201
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.