Lindi në vitin 1928, në Pukë. U arrestua më 15 korrik 1974 dhe, me vendim nr. 521, datë 11 dhjetor 1974, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes mbetur në tentativë", dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U lirua më 13 maj të vitit 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 90
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.