Lindi më 1932, në Tërbaç. Me vendim nr. 186, 28 nëtor 1953, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për  "propagandë kundër shtetit " dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 368
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.