Lindi më 1907 në Gurëz, Durrës. Më 22 janar 1948, Gjykata e Lartë e dënoi se ka qenë "anëtar i Organizatës së Deputetëve", "ka bashkëpunuar me Islam Radovickën e Mestan Ujanikun", "ka treguar aktivitet për zgjerimin e radhëve të Organizatës dhe ka dashur të arratisej", me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave politike e civile.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 177-178
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.