Oborrtar i Zogut I. Largohet nga Shqipëria në vitin 1939 dhe qëndron me oborrin e mbretit Zog. Në vitin 1967, lejohet të kthehet në Shqipëri nga Londra, por në vitin 1978 arrestohet dhe dënohet me 7 vjet për agjitacion dhe propagandë. Kishte thënë që në vendet e tjera, kishte liri dhe kushte më të mira.

Ndërroi jetë në vetmi dhe u përcoll nga një grup i vogël njerëzish.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.