Lindi më 1908, në Gjirokastër. Arrestuar më 12 dhjetor 1949. Më 30 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "se ka qenë në shërbim të armikut kundër R.PSH." me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtave për dy vjet. Liruar më 19 dhjetor 1959.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 174
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.