Lindi më 1918, në Berat. Më 6 maj 1971, me vendim nr. 36, Gjykata Berat e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 113
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.