Lindi më 1922. Më 19 qershor 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg prej 16 gushtit 1949 deri më 28 nëntor 1951, për motive politike.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 493-494
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.