Lindi më 1910, në Shkodër. Me vendim nr. 22, datë 30 prill 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me vdekje. Më vonë dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 386
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.