Lindi më 1900, në Golem, Gjirokastër. Më 22 shtator 1945, me vendim nr. 186, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi si “kriminel lufte dhe armik i popullit,” me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe civile për 1 vit. Dënimi iu ul në 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 512-513
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.