Lindi në Ersekë, në vitin 1930. Më 18 shtator 1953, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë".

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 312
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.