Lindi më 3 maj 1914, në fshatin Vidohovë të Devollit. Më 24 gusht 1976, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe me konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 647-648
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.