Lindi në Shkodër, në vitin 1927. Më 14 korrik 1967, në bazë të neneve 73/1, 273/2 dhe 48 të Kodit Penal, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e dënoi me gjashtë vjet heqje lirie.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 601
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.