Lindi në Zagorë të Malësisë së Madhe. Më 4 prill 1945, me vendim nr. 78, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në kryengritje për të rrëzuar pushtetin popullor" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 73
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.