Lindi në vitin 1948. U arrestua për motive politike më 15 mars 1977 dhe u lirua më 10 shtator 1985.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 252
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.