Lindi në vitin 1916, në Lekdush të Tepelenës. Më 24 qershor 1946, me vendim nr. 146, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për pjesmarrje në një organizatë politike për përmbysjen e pushtetit popullor" dhe "për agjitacion e propagandë në rradhët e ushtrisë duke lavdëruar Amerikën dhe Anglinë" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 219
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.