Lindi më 1 janar 1917, në Berat. Me vendim nr. 31, datë 8 qershor 1955, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 140.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.