Lindi në 1929, në Grazhdan, Delvinë. U arrestua më 18 maj 1953. Më 12 gusht, me vendim nr. 73, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me vdekje, pushkatim, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. U pushkatua në Sarandë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 806
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.