Lindi më 3 qershor 1943. U mbajt në hetuesi bashkë me familjen. Më 5 dhjetor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vendosi vërtetimin e faktit të ndenjes në hetuesi për motive politike të familjes Maçotaj gjatë periudhës 22 maj 1952 – 20 prill 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 158
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.