Lindi në Shkodër më 1 qershor 1945. Më 3 prill 1967, Gjykata e Shkodrës e dënoi me 10 vjet burg dhe humbje të së drejtës elektorale për tre vjet, me akuzën “tradhëti ndaj atdheut, mbetur në fazën e parapërgatitjes”.

Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5, Faqe 810.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.