Lindi më 1923, në Gjirokastrër. Më 27 gusht 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si "kriminel lufte, nxitës dhe bashkëpunëtor me elementët e Ballit Kombëtar, e sidomos me Ismail Golemin, Ajdin Maton, Herges Aliun, për arrestime, vrasje, plaçkitje, dhe internime, nxitës dhe i implikuar në vrasjen e të burgosurve në Kalanë e qytetit Gjirokastrës", me 15 vjet burg, dhe humbjen e të drejtës qytetare e politike. Dënimi iu zbrit në 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.